Mat og drikke i parken

Uten mat og drikke, duger helten ikke...

Husk å fylle på med energi i løpet av dagen. Vi har et godt tilbud av mat og drikke i Oslo Sommerpark. I tillegg finner du flere griller og sitteplasser i parken.

Vaffelboden
Vår egen vaffelbod finner du oppe ved stolheisen/inngangen til klatreparken. Her serveres både varme og kalde fristelser. Utvalget er enkelt, men godt! Vi anbefaler en deilig vaffel etter klatring og utfordringer. Vaffelboden er åpen i anleggets åpningstider og ønsker alle gjester hjertelig velkommen.

Cafe Tårnstua
Cafe Tårnstua kan kun bookes til arrangementer på sommertid. På Tårnstua er all mat laget fra bunnen av, med et sterkt fokus på sunne og gode råvarer. Her kan du forvente deg stor varaisjon av drikkevarer, flere salat-retter, lasagne, dagens supper, pizza og et utvalg av bakevarer. Vi får spesiellt mye skryt for vår pizza - Har du vært i hos oss på vinteren og stått på ski, vet du hva det dreier seg om. Du kan også booke bord, vårt Chambree Sepparee eller flere forskjellige lavvoer med kapasitet fra 10-80stk, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kiosk på Toppsenteret 
Inne i shopen på Toppsenteret har vi en liten kioskavdeling med STOR isfryser og et utvalg med leskende drikke.

Medbrakt mat
Dere er velkomne til å ta med egen mat til sommerparken. Vi har flere grillplasser i og rundt klatreparken. Vi har også to bålhus like ved grillplassen. Ta med eget grillkull eller kjøp det i Vaffelboden. Tennveske og fyrstikker kan hentes av de ansatte i klatretårnet. Husk å rydd etter dere!  PS: Det er ikke tillatt å bruke engangsgriller i parken på grunn av brannfare.

Mat for grupper
I Oslo Sommerpark tilbyr vi lavvoopplevelser og mat for både små og store grupper.Vi har satt sammen en meny med et bredt utvalg fra våre kokkevenner. Her finner du fristelser som passer godt til stemningsfylte måltider. Mer om grupper og mat her-->

Velkommen innom!