• Priser 2019

  Inngangspass til klatreparken selges på vår online booking og på Toppsenteret ved inngangen til anlegget. Mange ønsker også å bruke tynne hansker i parken. Dette finner du i kassa på Toppsenteret.I tillegg har vi en shop på Toppsenteret der vi
  les mer...
 • 1

Hva er Oslo Sommerpark

Utfordringer, mestring og glede står sentralt i Oslo Sommerpark

Med aktiviteter som Norges best besøkte Klatrepark, RC-bane for kjøring av fjernstyrt bil, sykkelutleie, guidede turer, Cafe Tårnstua og store områder for eventer, både for private og bedrifter, er Oslo Sommerpark et mekka for deg som trives ute. Med et bredt spekter av aktiviteter som utfordrer alle, kan vi garantere at enhver vil finne noe som faller i smak.

Klatreparken er vår aller mest populære aktivitet i Oslo Sommerpark. Med klatrelinjer for alle aldre, hvor fokus er høy mestringsgrad, er dette noe som fremkaller brede smil for både store og små. Her kan familien, vennegjengen eller kjæresteparet boltre seg på et stort område i trærne under Tryvannstårnet. Klatreparken er en del av Høyt og Lavt-kjeden som har klatreparker over hele landet og ble i 2016 nominert til Årets Reiselivsaktør av Innovasjon Norge. Klikk her for kart over Klatreparken

Etter at Oslo Vinterpark tok over Cafe Tårnstua med stor suksess, drives den nå også om sommeren med åpent hver helg fra kl 10:00-18:00. Her er det mulig med en matbit mellom aktivitetene og å leske strupen med både kaldt og varmt. På Cafe Tårnstua kan du selvfølgelig reservere bord, men det er også mulig å leie Chambree Sepparee eller hele lokalet for en større ansamling.

Tryvann Raceway er navnet på bilbanen du finner utenfor Tårnstua. Her kan du leie spreke RC-biler hver lørdag og søndag, eller ta med egen bil. Det er også mulig å leie biler gjennom arrangementer. Tryvann Raceway holder også en Onsdags-cup, med både proffesjonelle førere og amatører. Foreløpige datoer for Cupen er 08.06, 22.06, 06.07, 20.07 og 03.08.

På toppsenteret ved parkeringsplassen er det også mulighet for å leie sykler og dra på guidede turer i Oslo-marka. Tryvann er et ypperlig utgangspunkt for både familieturer, litt mer teknisk stisykling og downhill. Besøk Holmenkollen Trail Corps facebookside for oppdateringer på downhillsykling i området. Syklene kan også leveres andre steder i Norge, om det er ønskelig.

Da vi har stor pågang i helgene anbefaler vi deg å være tidlig ute med å booke tid, for å sikre deg og dine plass på den dagen du ønsker å klatre.

Klikk her for åpningstider

Klikk her for å booke din aktivitet

Klikk her for mer informasjon om bursdager, bedriftsamlinger, skreddersydde arrangementer og skoleklasser

DET LØNNER SEG Å BOOKE ONLINE

Da er du sikret plass!

Klikk her for å booke

 • LØYPEKART 2018

  LØYPEKART 2018

 • Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark

  Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark

  Fly høyt i byens beste lekeplass! Har du lyst å kunne svinge deg blant trærne, utfordre deg selv i høyden og oppleve Oslo på sitt beste? Da må du prøve vår egen klatrepark i naturskjønne omgivelser. les mer...
 • 1
 • 2