Barselfredag på Godt Brød - Oslo Sommerpark
 • Priser 2019

  Inngangspass til klatreparken selges på vår online booking og på Toppsenteret ved inngangen til anlegget. Mange ønsker å bruke tynne hansker i parken. Dette finner du tilsalgs i kassa på Toppsenteret. I tillegg har vi en shop på Toppsenteret der vi
  les mer...
 • 1

Barselfredag på Godt Brød

Kjære mødre og fedre!

Hver fredag er det Barselsfredag på Godt Brød i Oslo Sommerpark. Her er det god plass til barnevogner og barn, stellebord og bleier.

På Godt Brød kan du nyte frisk luft, en stor salat, en bolle eller bare være, og ta det helt med ro. Bakeriet er et godt utgangspunkt for tur, det er gode trilleveier i nærheten. For dere som kjører bil er det en parkeringsplass rett bak bakeriet.

Vi ønsker selvsagt alle velkommen, men har du med deg vogn eller spebarn har vi ekstra gode tilbud til akkurat deg.

Godt Brød er vårt økologiske bakeri. Her er det alltid stappfult av gode fristelser! Det ligger rett ved inngangen til Sommerparken - spør gjerne etter veien inne på Toppsenteret hvis du ikke vet hvor det er.

Velkommen til Barselsfredag hver dag i hele sommer!

 

DET LØNNER SEG Å BOOKE ONLINE

Da er du sikret plass!

Klikk her for å booke

 • LØYPEKART 2019

  LØYPEKART 2019

 • Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark

  Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark

  Fly høyt i byens beste lekeplass! Har du lyst å kunne svinge deg blant trærne, utfordre deg selv i høyden og oppleve Oslo på sitt beste? Da må du prøve vår egen klatrepark i naturskjønne omgivelser. les mer...
 • 1
 • 2