Oslo Sommerpark

logo

kreftforeningen hvit2

Studentrabatt

 

 Alle hverdager, mandag til fredag 10:00-18:00, har vi supertilbud i H&L Klatreparken for alle studenter - 250kr. 

Tilbudet gjelder for studenter ved videregående, høyskole og universiteter ved fremvisning av gyldig studentbevis + semesterregistrering. 
For deg som som er i førstegangstjeneste gjelder også tilbudet. 

 

Ps: Kun drop-in. Kan ikke forhåndsbookes. 

 Gleder oss til å se dere :)

Aktiv mot kreft feirer 10-års jubileum i 2017 og inviterer til AKTIVdagen i alle Høyt & Lavt klatreparker, lørdag 23. september. Vi gleder oss!  Aktiv mot kreft etablerer treningsrom, kalt Pusterom, på sykehusene i Norge som behandler kreft.  Denne dagen tar de Pusterommet ut i skogen og opp i trærne. Det er fri adgang. Husk å registrere deg!
-----------------

Høy puls for en god sak i Høyt & Lavt klatreparker i hele landet!

Aktiv mot kreft er en privat stiftelse etablert av Helle Aanesen og Grete Waitz i 2007. Aktiv mot kreft har valgt å feire 10-års jubileet i Høyt & Lavt klatreparker og inviterer til en aktiv dag i frisk luft. Vi i Høyt & Lavt gleder oss til en flott dag med høy puls for en god sak!

Aktiv mot kreft har som mål å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen. Derfor etablerer de Pusterom på kreftsykehus i Norge. Forskning viser at fysisk aktivitet er positivt for kreftpasienter – også under og etter behandling. Fysisk aktivitet bidrar til å redusere uønskede bivirkninger og gir økt utholdenhet, styrke og overskudd. Fysisk aktivitet bidrar rett og slett til at man har det best mulig fysisk og psykisk – enten man er syk eller frisk!

Både syke og friske fortjener et pusterom - og alle trenger fysisk aktivitet. På AKTIVdagen tas Pusterommet ut i skogen og opp i trærne og DU er invitert. Påmeldingen åpner 21 august.

Vi håper på mange aktive bursdagsgjester til AKTIVdagen. Dagen deles i to for at flest mulig skal få være med og få en smakebit av mestring, kiling i magen, glede og aktivitet ute i naturen. Første pulje bursdagsgjester er velkommen og har tilgang til klatreparken fra 10.00 til 13.00. De som vil være med på feiringen siste del av dagen, er invitert fra klokken 14.00 til 17.00. Husk å melde deg på for å være sikret tid i klatreløypene.

Meld deg på her
NB: Husk å huke av alternativ for tidsrommet du/dere ønsker. 10:00-13:00, eller 14:00-17:00. 


Det kan hende det kommer så mange bursdagsgjester at det kan oppstå litt kø og ventetid. Da er det bare å senke skuldrene og nyte omgivelsene, eller slå av en prat med sidemannen.

Det er fullt mulig å nyte naturen og ta del i AKTIVdagen uten å klatre. Da trengs ingen påmelding/registrering.

Antall billetter du kan bestille er begrenset til 5. Ved påmelding vil det bli belastet et registreringsgebyr på 10 kroner per person. Dette samt. egenerklæringsskjema gjør du på Toppsenteret (velkomstsenteret) ved oppmøte. 

Vi gleder oss til å se deg – VELKOMMEN!

Arrangementet støttes av Miljødirektoratet.

 

 

 

 

 

 

Sommerparken er åpen!

Endelig er Sommerparken åpen igjen!

Les mer …

Oslo sommerpark støtter Aktiv mot kreft!

Støtt Aktiv mot kreft du også!

Oslo Vinterpark, Oslo Sommerpark og Høyt og Lavt støtter Aktiv mot kreft.

Vi oppfordrer alle våre gjester til å gjøre det samme.

 

 

Les mer …

Book Online for å sikre deg plass

Booker du Online er du sikret plass og du kommer deg enda raskere ut i H&L Klatreparken!

Les mer …

- Takk for en storartet klatresesong!

Vi har nå stengt for sesongen og ønsker dere hjertelige velkommen tilbake 18.mai i 2017.

Les mer …

Sykkelsalg!

Vi selger ut årets utleiesykler til gode priser!

Les mer …