Oslo Sommerpark

logo
°F°C
Oslo, Norway
Fair

SommerCamp

Camp i sommerferien – meld deg på allerede i dag!

Oslo Sommerpark arrangerer 3-dagers camp i sommerferien for alle barn og ungdommer i alderen 10-14år. Campen arrangeres man-ons uke 26, 27, 32 og 33

Les mer …

Mestring av kropp og sinn gir glede!

Formålet med Sommercampen er å kunne tilby barn og unge innholdsrike opplevelser gjennom de fasiliteter som er tilgjengelig i Sommerparken. I tillegg har vi marka som nærmeste nabo.

Les mer …

Sikkerhet - Camp

Sikkerheten er alltid viktigst og alle deltagere på SommerCamp vil få obligatorisk opplæring og nødvendig utstyr før de begir seg ut i aktiviteter.

Les mer …

CampProgram

Program for 3-dagers SommerCamp

 Mestring, utfrodringer og glede står i sentrum når SommerCamp arrangeres i Oslo sommerpark. Campene arrangeres i skolens sommerferie.

Les mer …

Aktivitetene

Oslo Sommerpark byr på spennende opplevelser både i og utenfor parken.

Les mer …

Praktisk info og utstyrsliste

På SommerCamp er vi ute i all slags vær, og det er lurt å påse at utstyr ikke blir et hinder for en god campopplevelse. Husk at tøyet skal være godt å bevege seg i.

Les mer …

BLOGG

I vår blogg kan du lese om stort og smått direkte fra de ulike menneskene som jobber her i Oslo Sommerpark. Her kan du for eksempel finne inspirasjon og smarte tips til uteaktiviteter fra Gard i Sommercampen, lese om gode tilbud eller spennende produkter fra Oskar i Shopen og etter hvert mye mye mer.

Skriv gjerne kommentarer hvis det er noe du vil fortelle oss - vi ønsker tettere dialog med våre gjester.

Les gjerne vår SommerCamp blogg. Her finner du også mange fine bilder fra årest camp!